Φροντιστήριο "π"

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου η Ανακοίνωση των Βαθμολογιών των Πανελλαδικών

 

Σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα Βαθμολογικά Κέντρα, στις 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017 με στόχο μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν επίσης να δούν τις βαθμολογίες, με τους κωδικούς τους, σε ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, την Παρασκευή 30-6-2017 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραλάβουν και θα παραδώσουν στα Λύκειά τους τα δέματα με τις βαθμολογίες των υποψηφίων, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 30-6-2017 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.

Σημειώνεται ότι η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα των βαθμολογιών θα γίνει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017 για όλα τα μαθήματα (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι Τρίτη μεσημέρι).

Στην εγκύκλιο περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα καταχώρισης των βαθμολογιών, πακεταρίσματος και αποστολής των αποκομμάτων, διακίνησης, παραλαβής των αποκομμάτων από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κτλ.